Airco / Lucht-Lucht warmtepompen

Hieronder vindt u een overzicht van de residentiële units in ons gamma

Daikin Emura, het design van de airco opnieuw uitgevonden

Daikin Emura is het paradepaardje van de Daikin Lucht-lucht warmtepompen. Met zijn strakke design past hij perfect in elke woonkamer.
Hij is uiterst stil (19dB). Zijn intelligent oog zal er voor zorgen dat de luchtstroom steeds wordt gericht naar een zone waar geen mensen aanwezig zijn.
Indien er voor langere tijden niemand wordt gedetecteerd in de ruimte schakelt hij automatisch over naar zijn energiezuinige stand. 
Verkrijgbaar in Kristalwitte en zilvere uitvoering.

Daikin Nexura, de enige aircoheater met stralingstechnologie

 

De Daikin Nexura is de enige aircoheater op de markt met een stralingspaneel. Wil je energiezuinig koelen en verwarmen, maar in de winter ook het knusse gevoel van een radiator dan is de Nexura zeker iets voor jou. Het aluminium stralingspaneel kan opwarmen zoals een traditionele radiator. Zijn fluisterstille werking maakt hem geschikt voor in de slaapkamer. Hij beschikt over een A-label en is dus uiterst energiezuinig.

Daikin FTXS wandmodel, optimaal design en comfort.

Het Daikin FTXS Comfort wandmodel heeft een hoogkwalitatieve afwerking in kristalwitte kleur. Hij beschikt over een intelligente sensor met 2 zones en zorgt ervoor dat de luchtstroom steeds wordt gericht naar een zone waar geen mensen aanwezig zijn. Indien er voor langere tijden niemand wordt gedetecteerd in de ruimte schakelt hij automatisch over naar zijn energiezuinige stand. Door zijn fluisterstille werking is hij nauwelijks hoorbaar.

Daikin Flexi model FLXS Flexibel, monteerbaar in plafond of wand

Deze aircoheater is zowel geschikt voor plafondmontage als montage laag aan de wand. Hij heeft een zeer geringe inbouwhoogte, hierdoor past hij vrijwel onder elk raam.
Hij beschikt over een verticale auto-swing om de lucht goed in de ruimte te verplaatsen.

De verticale swing beweegt op en neer voor een efficïente lucht en temperatuur verdeling in de ruimte.
Met de optionele online controller is deze airco unit zowel binnens- als buitenshuis te bedienen via smartphone of tablet.

 

 

Beschikbaar in de volgende uitvoeringen : 

Daikin inbouwtoestellen, ontworpen om verborgen te worden

DAIKIN Inbouw toesellen

Naast de klassieke airco toestellen beschikt Daikin ook over een breed gamma aan inbouw toestellen. Deze toestellen kunnen worden weggewerkt in een vals plafond of kast. 
Ze zijn zowel beschikbaar in de horizontale als verticale versie. De toestellen kunnen gekanaliseerd worden zodat één enkel toestel meerdere kamers kan verwarmen of koelen.

Deze toestellen zijn speciaal ontwikkeld om verborgen te worden. Enkel de uitblaas en aanzuigroosters zijn zichtbaar.

Daikin Fully Flat Casette FFQ Uniek ontwerp voor plafond inbouw

Uniek aan deze unit is dat hij volledig vlak in het plafond kan worden ingebouwd.
Met zijn afmetingen van 60cm bij 60cm past hij perfect in plafondtegels.
De lamellen zijn afzonderlijk regelbaar. Hierdoor is dit de ideale inbouwunit voor elke kamervorm. De gelijkstroom ventilatormotor en condensaatpomp zorgen samen met de speciaal ontworpen smallebuis-warmtewisselaar voor een uiterst laag energieverbruik. Verse luchtname is mogelijk voor een geventileerde leefruimte.

 

Daikin Comfort R32 FTXM-M, wandmodel met luchtzuivering

De op Batibouw gelanceerde FTXM aircoheater is een toestel van de volgende generatie. Hij beschikt standaard over de gepatenteerde Daikin Flash Streamer-technologie. Hiermee zuivert hij de lucht van bacteriën, virussen, pollen, ... Door gebruik te maken van het nieuwe R32-koelgas behaalt hij toprendementen en wordt hij geclassificeerd tot A+++.
Waarom zou u nog wachten voor een efficiënt comfort in uw woning?

Daikin SkyAir Roundflow casette met hoge prestaties FCQG

De Daikin FCQG roundlfow cassette heeft een 360° luchtuitblaas, dit zorgt voor een optimaal rendement en comfort. Met slechts 204mm inbouwhoogte kan hij vrijwel in elk verlaagd plafond worden geïntegreerd.
De uitblaas lamellen zijn individueel regelbaar, hierdoor is de unit geschikt voor elke kamer vorm. Deze units zijn beschikbaar met drie verschillende decoratie panelen : - Standaardpaneel (RAL9010)

- Standaardpaneel met grijze lamellen - Zelfreinigend paneel (RAL9010)

Pagina's