Gasketels

 

 

 

 

De Rotex GCU is een gasketel en zonneboiler ineen. De zonnecollectoren kunnen rechtstreeks op de gasketel worden aangesloten. De zonne-energie wordt zowel gebruikt voor verwarming van het sanitaire warm water als voor de ondersteuring van de verwarming van de woning. De geïntegreerde boiler van 300 of 500 liter welke volledig uit isolatiematerialen is opgebouwd is een hygiëneboiler met doorstroomspiraal. Hierdoor is er geen legionellabesmetting mogelijk en dient er ook geen legionellaontsmetting te gebeuren. Dit zorgt voor extra energiebesparing. 

De GCU is ook verkrijgbaar in bivalente versie. Bij deze versie kan je er een extra gas-, olie-, pelletketel of warmtepomp op aansluiten.

Te bezichtigen in de toonzaal 

 

 

 


 

 

 

 

 

De Rotex GW-20 / GW-30 is de condenserende gaswandketel van Rotex met geïntegreerde productie van warm water. Hij heeft een modulatievermogen van 20% tot 100% hierdoor past hij zich optimaal aan aan de warmtevraag van uw woning. 

Te bezichtigen in de toonzaal 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Te bezichtigen in de toonzaal 

 

De Viessmann group bestaat al sinds 1917 en is één van de meest toonaangevende fabrikanten op gebied van verwarmingstoestellen.
Voor elke woning hebben ze wel een geschikt systeem.